Velika astrološka prognoza za 2020. godinu: Evo šta čeka Srbiju!

Autor: pink.rs, Republika

Vesti

31.12.2019

18:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Astrolog Velimir Remić otkriva šta očekuje Srbiju u 2020. godini! Horoskop Srbije za 2020. godinu pokazuje da će biti nastavljen trend rasta ekonomije i poboljšanja životnog standarda građana, ali će to smetati srpskim neprijateljima koji će na razne perfidne načine pokušavati da zaustave progres srpske države.

RepublikaFoto: Telegraf/V. LUKIĆ
Zastava Srbije

Možemo da očekujemo još obaveštajnih "afera" i "skandala", a sve to s ciljem da se nanese šteta našoj zemlji koja gaji odlične odnose sa Rusijom i Kinom pre svega. Zapad gubi moć i završava se era njihove opake vladavine, a to urušavanje biće sve jače od januara 2020. pa i narednih godina, što nama i te kako odgovora imajući u vidu nerešenu situaciju oko Kosova i Metohije, pa savetujem onima koji se pitaju u vrhu vlasti, da što je moguće duže odlažu bilo kakvo rešenje koje bi bilo produkt zapadnih pritisaka i ucena.

Srpska vlast mora imati na umu reči Svetog starca Tadeja Vitovničkog koji je za života govorio: "Samo ne potpisujte ništa i posle svih zbivanja Amerika će pući kao balon, a šiptari će se vratiti u Albaniju i za jednu noć ćemo povratiti Kosovo."

U južnoj srpskoj pokrajini biće provokacija, pljački i zastrašivanja srpskog življa kao i do sada, ali ulaskom planete Mars u znak Ovna na Vidovdan 2020. otpočeće period kako globalnih opasnosti tako i velike napetosti na Kosovu i Metohiji.

U astrološkoj simbolici Mars u Ovnu ukazuje na povrede, posekotine, pucnjavu, tuče, nasilje, agresiju i nemire. Kada Mars krene retrogradno znakom Ovna od 10. septembra pa do 14. novembra, moguće su pojačane tenzije kao i vremenske nepogode u vidu požara, zemljotresa, odrona kao i nesreća na gradilištima.

Srbi će u 2020. biti prilično nervozni, nestrpljivi i svađalački nastrojeni te je veoma važno svemu dati smisao i prestati kukati nad "sudbinom" jer svaki čovek ima slobodnu volju da nešto učini za sebe svoju porodicu. Taj stres i frustracija koju će ljudi osećati treba da se kanališe kroz fizički rad i bavljenje sobom, a nikako na ulicama kroz proteste koji mogu biti organizovani pod dirigentskom palicom stranog faktora.

Jupiterov tranzit kroz znak Jarca koji je povezan sa državom Srbijom ukazuje da ćemo ipak dobro proći uprkos velikim iskušenjima i provokacijama koje budu na snazi u ovoj godini. Problemi su mogući u vezi sa rudnicima, kamenolomima, a nisu isključene ni štete na pojedinim poljoprivrednim usevima kao i neprijatnosti sa podžemnim vodama.

Prva polovina godine ukazuje da može doći do neslaganja sa MMF-om, a aspektovani su i problemi sa stranim bankama. Naime, moguće je otkrivanje nepravilnosti koje su činjenje prema klijentima, pa su izgledne kazne. Doći će i do prestanka rada pojedinih banaka i otvaranja novih. Srbija će tokom 2020. godine imati šansu da privuče velike investicije iz Turske i arapskih zemalja čijim novcem može biti značajno popunjena državna kasa. 2020. godine treba ulagati u poljoprivredu odnosno u proizvodnju organske hrane, zatim u drvnu industriju – proizvodnju nameštaja, građevinskog materijala.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Kroz aspekte je vidljivo i ulaganje države u planinske turističke centre koji će Srbiji doneti značajna novčana sredstva. Solarni horoskop otkriva da nije slučajno to što su tokom 2019. godine pojedini srpski državljani tragično završavali život u Americi, a razlog su loši kosmički pokazatelji za boravak, rad i putovanje Srba u Sjedinjene Američke Države, tako da do juna 2020. treba izbegavati putovanja u tu zemlju.

I dalje ćemo imati problema sa migrantima koji će krasti i maltretirati domaće stanovništvo. Ugrožena su pogranična područja i to posebno u blizi reka i nepristupačnih lokacija. Migranti su potenacijalna opasnost i kada je reč o širenju zaraznih bolesti, a na to ukazuje loš aspekt solarnog Jupitera i Neptuna.SNS će ubedljivo odneti pobedu na izborima 2020. godine. Aleksandar Vučić i Ivica Dačić nastaviće saradnju i u narednom mandatu.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Aleksandar Vučić

Vučićevo polje partnerske saradnje je u znaku Jarca, a Dačić je rođen u istoimenom znaku. 2020. godine planeta sreće i dobrih prilika Jupiter biće u Jarcu što omogućuje nastavak uspešne saradnje ovog političkog dvojca.

Naši sportisti će postići značajne rezultate u 2020. godini na međunarodnim takmičenjima, a posebno na Letnjim olimpijskim igrama. Novak Đoković ulazi u period velike stabilnosti. Naime, Saturn iz Vodolije će od proleća pa na dalje biti u velikom vazdušnom trigonu sa njegovim Suncem u Blizancima i u sekstilu sa Mesecom u znaku Ovna. On će ostvariti fantastične rezultate i ponovo će učiniti Srbiju i sve Srbe ponosnim jer će osvojiti ne jednu, već više medalja u 2020. godini.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

2020. godina nosi i astrološke aspekte skandala u svetu srpskog sporta!

Jupiterov tranzit kroz znak Jarca odnosno Srbiju ukazuje da će strane kompanije doći i pokazati interesovanje za istraživanja i eksploataciju prirodnih bogatstava. Srbija će biti izložena učestalim verbalnim napadima od strane svojih suseda i to pogotovo u periodu od 04.01. pa do kraja februara meseca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading