Danas bez snega, ali hladnije nego juče

Autor: Tanjug

Vesti

30.12.2019

06:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji će danas ujutru biti slab i umeren mraz, mestimično magla ili niska oblačnost koja će se ponegde u nizim predelima i kotlinama zadrzati i pre podne.

RepublikaFoto: pixabay.com

Tokom dana biće umereno oblacno, na severu sa suncanim periodima, a na jugu ujutro i pre podne oblacno sa slabim snegom, saopštio je RHMZ.

Jutarnja temperatura biće od -6 do -2 stepena, a najvisa dnevna od -1 do 2 stepena, u Negotinskoj Krajini oko 4 stepena.

U Beogradu će ujutru biti slab mraz i obla;no. Posle podne postepeno razvedravanje. Vetar slab i umeren, severozapadni. Jutarnja temperatura od -5 do -3, najvisa dnevna oko 1 stepen.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, jutra hladna sa slabim i umerenim mrazem, u nizim predelima i maglom mestimicno. U vecini dana suvo vreme.

U sredu u brdsko-planinskim predelima, a krajem perioda i u ostalim delovima zemlje mestimicno sa snegom. Dnevna temperatura od utorka malo iznad prosecnih vrednosti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading