KESIĆ IMA NOVE GAZDE: Voditelj prešao kod Đilasa i Šolaka

Autor:

Vesti

26.12.2019

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj humorističke emisije "24 minuta" Zoran Kesić od 1. januara prelazi na televiziju tajkuna Dragana Šolaka i Junajted grupe. Ovu vest sa oduševljenjem su dočekali portali bliski Draganu Đilasu spinujući za sve pare da će ovim transferom Srbija otići u medijski mark.

RepublikaFoto: Promo foto
Zoran Kesić

Naime, Kesiću ugovor sa televizijom O2, gde se sada emituje njegova emisija, ističe poslednjeg dana 2019. Prema pisanju medija, voditelj neće produžiti ugovor sa ovom televizijom, već će emisiju preseliti na kanal koji propagira bojkot izbora.

- Na ovaj način Srbija ostati bez poslednje emisije na nacionalnoj frekvenciji koja nije po meri vlasti jer je upravo "24 minuta sa Zoranom Kesićem" bio jedini prozor u drugačiju Srbiju od one kako je vladajuća struktura predstavlja - pišu portali naklonjeni Đilasu.

2013.

emitovana prva epizoda emisije "24 minuta"

Da je u pitanju laž, svojevremeno je rekao i sam Kesić, koji je u više navrata javno govorio da niko nikada nije pokušao da ga cenzuriše i da radi potpuno slobodno. Njegove tvrdnje nailazile su na negodovanje opozicije, koja je pošto-poto želela da Kesića optuži za cenzuru,

Kesić je juče, umesto konkretnog odgovora da li prelazi na Novu S, kratko rekao:

 

 

- Hvala na pitanju. Objavićemo uskoro naše planove, ali sada smo fokusirani na pripremu novogodišnje Zlatne šolje.

Tradicionalna novogodišnja epizoda "Zlatne šolje 24 minuta" biće emitovana 31. decembra, nakon čega će voditelj razrešiti svaku dilemu oko njegovog prelaska na TV Nova S.

2

godine Kesićeva emisija ide na televiziji O2

Podsetimo da je ova televizija, inače naklonjena opoziciji, prethodno angažovala i Ivana Ivanovića, čoveka koji se na Tviteru proslavio psovkama na račun predsednika Aleksandra Vučića i SNS.

Zanimljivo je da upravo sa Nove S Olja Bećković u njenom "Utisku nedelje" otvoreno, pred kamerama, zagovara tezu da je bojkot Dragana Đilasa odlično rešenje, a da je Vučić diktator. Upravo će u nedelju u toj emisiji jedan od gostiju biti i Zoran Kesić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Šofer

27.12.2019 14:07

Letač, preletač.

Vojkan

27.12.2019 19:16

Preletela ptica preletačica.

Odgovori 11 0
Šofer

27.12.2019 20:46

Letač, preletač.

Odgovori 13 0