Načelnik Uprave saobraćajne policije: Snimak sa naplatne stanice Doljevac dokazuje da Babić nije bio za volanom!

Autor: Republika

Vesti

23.12.2019

20:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Načelnik Uprave saobraćajne policije MUP-a, Nebojša Arsov tvrdi da je snimak saobraćajne nesreće u kojoj je jedna žena izgubila život, a u kojoj je učestvovalo vozilo direktora "Koridora" Zorana Babića, autentičan i u celosti dostavljen tužilaštvu, kao i da on dokazuje da Zoran Babić nije bio za volanom automobila koji se zajucao u drugi.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Nebojša Arsov

Saopštenje prenosimo u celosti...

"Povodom informacija koje su se pojavile u medijima da na snimku saobraćajne nezgode, koja se dogodila 31. januara 2019. godine na naplatnoj stanici Doljevac "nedostaju dva minuta ključna za postupak", obaveštavamo javnost da je snimak koji je dostavljen nadležnom tužilaštvu, a u koji je Ministarstvo unutrašnjih poslova imalo uvid, autentičan i da se na istom jasno vidi trenutak saobraćajne nezgode, kao i trenutak kada vozač izlazi iz vozila, normalnim hodom, obilazi oko vozila i otvara suvozačeva vrata.

S obzirom na povrede koje je u nezgodi zadobio direktor "Koridora" Zoran Babić jasno je da on nije mogao da bude vozač i da sa polomljenom butnom kosti obiđe oko auta i otvori suvozačeva vrata.

Na snimku se može videti i kako jedno lice iznose iz automobila marke "škoda" i da se kasnije to lice unosi u vozilo hitne medicinske pomoći."

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading