Kao da nije decembar! Evo koje temperature se danas očekuju!

Autor: Tanjug

Vesti

19.12.2019

06:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji će ujutro biti moguća magla duž rečnih tokova i po pojedinim kotlinama na jugu i jugozapadu kao i u Timockoj Krajini, gde će se zadržati duze tokom pre podneva.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Foto: Ilustracija

U ostalim krajevima pretežno sunčano i toplo. Vetar uglavnom slab južni i jugoistočni. Jutarnja temperatura od -1 do 7, u Timočkoj Krajini oko -3, najviša dnevna od 8 u Timočkoj Krajini do 18 stepeni u zapadnoj Srbiji.

I u Beogradu jutro na širem području grada s kratkotrajnom maglom. Tokom dana pretežno sunčano i toplo. Vetar slab, jugoistočni. Jutarnja temperatura oko 7, na periferiji oko 2, najviša dnevna oko 15 stepeni.


Do kraja sedmice zadrzaće se natprosečno toplo vreme, u petak u većini krajeva suvo. Samo je na jugu ponegde moguća kratkotrajna kiša. U planinskim predelima i košavskom području jugoistočni vetar biće u pojačanju.

Za vikend pretežno oblačno i vetrovito mestimično sa kišom. Više padavina očekuje se u nedelju u severnim i zapadnim krajevima. U prvoj polovini naredne sedmice oblačno i hladnije mestimično sa kišom, u planinama sa snegom i pojačanim severozapadnim vetrom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading