(FOTO) Pogledajte: U Obrenovcu uništeno 880 kila droge!

Autor: Republika

Vesti

17.12.2019

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Načelnik Uprave kriminalističke policije Dejan Kovačević prisustvovao je danas uništavanju više od 880 kilograma narkotika, zaplenjenih u prethodnom periodu, u obrenovačkoj termoelektrani „Nikola Tesla“ i tom prilikom poručio da pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova nastavljaju sa kontinuiranim radom na hapšenju narko-dilera i sklanjanju droge sa naših ulica.

RepublikaFoto: MUP Srbije

- Napominjem da se uništavanje oduzetih narkotika vrši tek po okončanju sudskih procesa, tačnije, po pravosnažnim presudama u konkretnim predmetima i da se ono sprovodi kontinuirano. U toku ove godine u termoelektrani je već uništeno 998 kilograma, dok je danas uništeno još 880 kilograma različitih vrsta narkotika - rekao je Kovačević, podsećajući da se spaljivanje vrši u količinama do jedne tone, prvenstveno iz ekoloških razloga.   

Današnjem uništavanju droge, pored pripadnika MUP-a, prisustvovali su i predstavnici Komisije za kontrolu uništavanja psihoaktivnih kontrolisanih supstanci Vlade Srbije, kao i predstavnici tužilaštva, suda i "Elektroprivrede Srbije".

Kovačević je podsetio da je tokom ove godine u policijskim akcijama oduzeto oko 7,2 tona narkotika, što je rekordna zaplena, i istakao da je to produkt izuzetno kvalitetnog i dobrog rada pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading