Budžet opštine Inđija za 2020. godinu! Dve milijarde za kapitalne investicije

Autor: pazovaindjijavesti.com

Vesti

10.12.2019

18:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oko dve milijarde dinara predviđeno je budžetom opštine Inđija za 2020. godinu kada je reč o kapitalnim investicijama i projektima kako u Inđiji tako i u naseljenim mestima.

RepublikaFoto: Pazovačka revija
U planu izgradnja nove pijace

Načelnik Odeljenja za privredu i investicije Dragan Ibročić istakao je da Inđiju i sva naseljena mesta očekuju brojni projekti po pitanju uređenja i izgradnje.

- Završili smo investicioni plan za 2020. godinu koji je jedan segment budžeta čija je izrada u toku i treba da bude usvojen do kraja tekuće godine. Investicioni plan je urađen na osnovu obilaska svih mesnih zajednica, kada su naši meštani istakli šta je to potrebno uraditi u njihovim selima - kaže Ibročić.

RepublikaFoto: Pazovačka revija
Dragan Ibročić, načelnik Odeljenja za privredu i investicije

Tako će se u novom budžetu za narednu godinu naći završetak sportske hale u Inđiji, izgradnja sportske hale u Beški i nastavak projekta asfaltiranja svih neasfaltiranih ulica, delovi koji nisu bili obuhvaćeni projektom. Akcenat je stavljen i na izgradnju novih i rekonstrukciju postojećih vrtića, rekonstrukciju pešačkih staza, poboljšanje kvaliteta elektro snabdevanja u pojedinim selima, uređenje industrijske zone u Beški (lokacija 3) i mnogi drugi.

Prema rečima načelnika u Inđiji će biti realizovano još nekoliko kapitalnih projekata poput rekonstrukcije centralnog trga, zatim izgradnja nove pijace, a svako selo dobiće određene projekte poput održavanja i proširenja domova kulture, objekata mesnih zajednica, izgradnja sportskih igrališta i drugih manjih projekata.

STAVOVI IZNETI U PODRŽANOM MEDIJSKOM PROJEKTU NUŽNO NE IZRAŽAVAJU STAVOVE OPŠTINE INĐIJA

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading