(URNEBESNI VIDEO) Neću d'idem u samoposlugu, oću d'idem u bioskop: Ova žena je hit na internetu, obavezno proverite zašto!

Autor: blic.rs, Republika

Vesti

09.12.2019

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna starija gospođa postala je apsolutni hit na društvenim mrežama pošto je na Fejsbuku okačila klip u kojem bez imalo uvijanja traži od vlasti, sa svih mogućih nivoa, jednu jedinu stvar - normalne bioskope u Beogradu kao što su nekad bili!

Foto: facebook.com/Jasmina Stijović
Jasmina Stijović

- Moliću fino, ja zahtevam od gradskih, republičkih vlasti da otvore bioskop u Beogradu. Onoliki bioskopi bili pre, pa smo birali gde ćemo da idemo. Šta se daje ovde, šta se daje onde, a sad moraš da ideš u tržni centar da bi uopšte gledao bilo koji film - protestovala je na svom Fejsbuk profilu korisnica ove društvene mreže.

Ova Beograđanka dalje nastavlja, nimalo blago, negodujući zbog nemogućnosti odlaska u bioskop, a da to nije u tržnom centru.

- Neću da idem u samoposlugu da gledam film. Hoću da idem u bioskop - jasna je ona.

 

 

Snimak je postao apsolutni hit, a po komentarima se vidi da su ljudi u potpunosti saglasni sa njenim zahtevom.

- Ma bravo kraljice - kratko je podržala ovaj zahtev jedna korisnica Fejsbuka.

- Koliko ste šarmantni i simpatični, zaista ne bi imalo smisla da vaš zahtev ne ispune nadležni! I ne samo zbog vas, ali niko to lepše ne bi zahtevao - komentar je druge sugrađanke.

Ako ste se pitali o kome je reč, i niste ranije upoznali harizmatičnu gospođu koja je prava internet senzacija, otkrićemo vam njen identitet. U pitanju je Jasmina Stijović koja je na društvenim mrežama poznata kao neko ko uvek kaže šta misli, bez dlake na jeziku. Upoređivali su je i sa poznatom Dinjom (Sandrom Silađev), ali joj nisu predviđali dugu karijeru.

Jasmina je, kako njen Instagram kaže, žena pesnikinja. Ima više hiljada pratilaca, a društvene mreže koristi kako bi iznosila svoje stavove, ali i da bi se zabavila i družila, "kad je već mreža tako društvena".

Beskompromisna kakva se pokazala da jeste, makar kada su bioskopi u pitanju, ne sumnjamo da ćemo i ubuduće imati prilike da čujemo šta Jasmina ima da kaže. Ali i da zahteva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading