Sanirana kotlarnica u predškolskoj ustanovi

Autor:

Vesti

09.12.2019

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grad Smederevo odvojio je sredstva za sanaciju kotlarnice i zamenu nameštaja u predškolskoj ustanovi "Naša radost".

RepublikaFoto: Promo foto
Smederevo

Članice Gradskog veća grada Smedereva, Jasmina Vojinović i Svetlana Mihajlović, nedavno su prisustvovale obeležavanju završetka druge faze projekta renoviranja kotlarnice u objektu "Veseli cvetovi" te predškolske ustanove, na Carini. U novu kotlarnicu su ugrađeni najsavremeniji, digitalni uređaji, a pošto se kao energent koristi biorazgradiva masa - pelet, zadovoljava i standarde zaštite životne okoline. Sanacija kotlarnice finansijski je podržana preko Programa EU PRO i sredstvima budžeta grada Smedereva. Ukupna vrednost projekta iznosi 87.628,40 evra, od kojih je 72.585,00 evra donacija EU PRO, a 15.043,40 evra je obezbedio grad Smederevo.

Prvu fazu sanacije objekta, u vidu zamene stolarije i energetske efikasnosti, obezbedila je Fondacija "Novak Đoković". Da bi priča bila zaokružena, sredstvima grada Smedereva, biće zamenjen kompletan nameštaj u tom objektu. Takođe, Nacrtom budžeta grada Smedereva predviđena su sredstva za renoviranje zgrade "Monopola" i objekta u Skobalju, kako bi se proširili kapaciteti za obavljanje predškolskog vaspitanja i obrazovanja, bez liste čekanja.

STAVOVI IZNETI U PODRŽANOM MEDIJSKOM PROJEKTU NUŽNO NE IZRAŽAVAJU STAVOVE GRADA SMEDEREVA

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading