Pomoć APV: Od Pokrajine još 20 miliona za vodovod u Novoj Pazovi

Autor: Republika

Vesti

08.12.2019

18:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović uručio je ugovore predstavnicima osam lokalnih samouprava za sufinansiranje izgradnje, sanacije i rekonstrukcije vodnih objekata u javnoj svojini radi unapređivanja životnih uslova u gradskim, prigradskim i seoskim naseljima.

Reč je o investiciji vrednoj 165 miliona dinara, dok je učešće Pokrajinske vlade 80 posto od ukupne investicije, odnosno 120 miliona dinara bespovratnih sredstava.

Ugovor u Vladi Vojvodine potpisan je i za sufinansiranje projekta rekonstrukcije vodovodne mreže u ulici Miloša Obilića u Novoj Pazovi u vrednosti od 20 miliona dinara.

Ugovor sa Igorom Mirovićem i Vukom Radojevićem, Sekretarom za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, potpisao je predsednik opštine Stara Pazova Đorđe Radinović koji je tom prilikom istakao će se sa ovom investicijom praktično rešiti problem sa vodovodom i kanalizacijom u najkritičnijim delovima Nove Pazove.

U idućoj godini opština Stara Pazova kod pokrajinske administracije nastaviti da konkuriše za sredstva za izgradnju kanalizacije u čitavom Bloku 9 u novoj Pazovi kao i sanaciju glavnog kolektorskog pravca između Stare i Nove Pazove.

RepublikaFoto: Opština Stara Pazova
Potpisivanje ugovora u Vladi Vojvodine

Na ovogodišnjem Konkursu Pokrajìnskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, bespovratna sredstva u ukupnom iznosu od 120 miliona za izgradnju, sanaciju i rekonstrukciju vodnih objekata u javnoj sredini je pored Nove Pazove dobilo još sedam mesta u Vojvodini.

RepublikaFoto: Opština Stara Pazova
Đorđe Radinović, predsednik opštine Stara Pazova

STAVOVI IZNETI U PODRŽANOM MEDIJSKOM PROJEKTU NUŽNO NE IZRAŽAVAJU STAVOVE OPŠTINE STARA PAZOVA

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading