Prioriteti Mesnih zajednica za narednu godinu: Pešačke staze za bezbednost građana

Autor: Republika

Vesti

08.12.2019

17:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik opštine Inđija Vladimir Gak sa saradnicima obavio je razgovore sa svim predstavnicima mesnih saveta o ključnim infrastrukturnim projektima za narednu godinu.

RepublikaFoto: Opština Inđija
Predsednik Vladimir Gak sa članovina Saveta mesnih zajednica

Na poslednjem sastanku Savet Mesne zajednice Novi Кarlovci kao prioritet je naveo izgradnju pešačkih staza zbog bezbednosti pre svega dece koja pohađaju školu. Dalje, uradiće se projekat za kanalizaciju i to za sva naseljena mesta kao i asfaltiranje onih delova ulica i krakova koje su izostavljene u prvom „talasu“ asfaltiranja svih neasfaltiranih ulica.

U Novom Slankamenu uskoro počinje uređenja centra sela, a zatim će se izgraditi pešačka staza od ulasku u selo, kao i uređenje ambulante.

Najveći potencijal za razvoj turizma u opštini Inđija nalazi se u Starom Slankamenu. S tim u vezi, u Ulici Dr Borivoje Gnjatić izgradiće se pešačka staza od behaton ploča. Imajući u vidu turistički potencijal naselja, planirane su brojni „sitniji“ radovi kao što saniranja klizišta, postavljanje novih klupa, kanti, žardinjera, dečijih mobilijara, uređenje dunavske obale, postavljanje zaštitnih i dekorativnih ograda...

STAVOVI IZNETI U PODRŽANOM MEDIJSKOM PROJEKTU NUŽNO NE IZRAŽAVAJU STAVOVE OPŠTINE INĐIJA

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading