"Moj krov" od sada i online

Autor:

Vesti

06.12.2019

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U našoj zemlji mali procenat je osiguranih stanova i kuća, jer većina razmišlja ,"neće baš meni", a kada se dogodi kažu ,"zašto baš meni". Najčešća nezgode u stanu je izliv vode iz instalacija, a razlozi su mnogobrojni. Kada se dogodi uglavnom je na udaru porodični budžet, jer su potrebne rekonstrukcije kupatila ili kuhinje u celosti. Pored pomenutih sanacija uglavnom se deo sredstava izdvaja i za komšiju, jer procuri voda na plafon. Vlasnici uglavnom nemaju osiguran stan kada se dogodi nezgoda, ali ni posle toga ne smatraju da je potrebno izvojti skroman novac koji je često 10-20 procenata u odnosu na sanaciju.

Foto: Promo foto

Triglav osiguranje ima posebno kreiran paket osiguranja ,"Moj krov" koji može da se zaključi izuzetno brzo i jednostavno. U nekoliko klikova na portalu e.Triglav.rs uz osnovne informacije: godina izgradnje, kvadratura, adresa kuće ili stana, spratnost kuće ili sprata na kom se stan nalazi zaključuje se polisa. Kupcima osiguravajuće polise, na raspolaganju su hitne intervencije sa asistencijom u slučaju nezgoda koje su dostupne 24 časa dnevno, sedam dana u nedelji pozivom na broj  011/3404 910.

"Hvala Triglav osiguranju što mi je omogućio da se osiguram online, a što je još važnije sada je moj stan osiguran za nekoliko minuta i nisam gubio vreme u poslovnici,, sa ponosom ističe mladić koji je kupio svoj prvi stan i osigurao ga . Osiguranje nije trošak, a imovina je obezbeđena i sigurna". 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading