POKRENITE SE: Ako nemate posao - evo REŠENJA!

Autor: Tanjug

Vesti

25.09.2017

16:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osmi regionalni onlajn Sajam zapošljavanja i obrazovanja "Virtualni dani karijera i znanja 2017" biće održan od 11. do 18. oktobra.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ako ste nezaposleni ne zaboravite da okušate sreću na onlajn Sajmu zapošljavanja

Organizatori kažu da je Sajam namenjen svima onima koji traže posao ili šansu za sticanje pravog radnog iskustva.

Kao i prethodnih godina, sajam se realizuje u saradnji sajta "Poslovi.infostud.com" i obrazovnih sajtova koji su deo "Infostud grupacije", sajta "Moj-posao.net" iz Hrvatske i "Posao.ba" iz Bosne i Herceogvine.

Ove godine, uz veliki broj oglašenih mesta na sajmu, novina je da će sve kompanije i oglasi biti grupisani u pet tematskih kapsula kako bi kandidati lakše pronašli oglase iz određenih oblasti, navodi se u saopštenju.

Osim mogućnosti konkurisanja, kandidatima će biti na raspolaganju i "live ćat" sa poslodavcima.
Iako su prijave za regionalni sajam još u toku, Srbija u ovom trenutku već ima 26 prijavljenih poslodavaca, a organizatori veruju da će ih biti još više.

Za proteklih sedam godina Sajam je imao preko 1.400.000 poseta, a samo prošle godine je zabeležno rekordnih 294.000. Sajam zapošljavanja održaće se na adresi <http://dankarijera.com/RS/>.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading