AIK Banka je petu godinu zaredom prepoznata kao najbolja komercijalna banka u Srbiji i najbolji inovator u poslovanju sa stanovništvom

Autor: Republika

Vesti

03.12.2019

13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Petu godinu zaredom, AIK Banka je dobitnik priznanja za najbolju komercijalnu banku u Srbiji, koje u okviru nagrada BANKING AWARDS dodeljuje renomirani ekonomski magazin iz Velike Britanije – INTERNATIONAL BANKER. Pored pomenutog priznanja, AIK Banka je ove godine nagrađena i u kategoriji najinovativnije banke u sektoru poslovanja sa stanovništvom.

Foto: Promo foto

Na osnovu analize svih činilaca, potvrđeno je da je AIK Banka a.d. Beograd ostvarila, sveukupno gledano, najbolje poslovne rezultate, prateći potrebe svojih klijenata odgovarajućim finansiranjem i inovacijama proizvoda i usluga, uz uvažavanje najviših standarda profesionalnosti i etičnosti, pokazujući svest i angažovanost u različitim društveno odgovornim aktivnostima u oblasti sporta, kulture i obrazovanja, dajući na taj način snažan oslonac razvoju lokalne zajednice i doprinos boljem kvalitetu života.

Foto: Promo foto

- Sa fokusom na dalje širenje poslovanja, kako unutar tako i izvan nacionalnih granica, kroz pažljivo razmatranje novih prilika za investiranje, naš cilj je jasno postavljen i u narednom periodu – razvoj i pozicioniranje AIK Banke kao vodeće bankarske grupacije u regionu. U tom smislu, prestižna priznanja koja nam iz godine u godinu pristižu, iskoristićemo kao dodatni podstrek u realizaciji planova u različitim segmentima poslovanja - Istakla je Jelena Galić, predsednik Izvršnog odbora AIK Banke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading