(FOTO) Sneg prekrio Srbiju! Širom zemlje stigla prava zima

Autor:

Vesti

03.12.2019

08:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U većem delu Srbije ovog jutra stigao je sneg, te se očekuje hladno i oblačno vreme, a u brdsko-planinskim predelima doći će do formiranja snežnog pokrivača, ponegde i u nižim delovima zemlje.

RepublikaFoto: Tanjug/J. PAP
Foto ilustracija

- Sneg pada južnije od Beograda. Zahvatio je zapadni, centralni, južni, kao i jugoistočni deo zemlje. Ima ga u svim krajevima, izuzev Vojvodine i Beograda - kažu za "Blic" iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda Srbije.

Danas će najniža temperatura biti od -2 do dva stepena, dok će najviša dnevna biti od jedan do pet stepeni.

Korisnici društvenih mreža širom Srbije, ovog jutra dele fotografije na kojima su prve pahulje zahvazatile njihove predele.

I Krupanj je dočekao prvi sneg.

U Beogradu će takođe biti hladno. Jutro oblačno sa susnežicom i snegom. Tokom dana suvo, uz postepeno smanjenje oblačnosti. Temperatura bez većeg kolebanja, od 0 do tri stepena.

Planina Kosmaj dobila je svoj prvi snežni pokrivač ove godine.

Narednih dana, u sredu i četvrtak ujutru se očekuju mraz i magla, dok će tokom dana biti umereno oblačno ,suvo i hladno.

Za vikend se očekuje prolazno naoblačenje, mestimicno s kišom, dok će dnevne temperature biti u porastu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading