Ko preživi vremenski rolerkoster, pričaće! Danas i toplo i hladno, a za vikend tek kreće ludilo

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

29.11.2019

07:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas će u Srbiji biti promenljivo oblačno i relativno toplo, mestimično s kišom, ponegde i kratkotrajnim pljuskovima, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Ko preživi vremenski rolerkoster pričaće

Vetar će biti slab i umeren, zapadni i jugozapadni, jutarnja temperatura od pet do 10 stepeni, a najviša dnevna od 12 do 16 stepeni.

U Beogradu će ujutru i pre podne biti umereno oblačno, povremeno s kišom, posle podne promenljivo i uglavnom suvo sa sunčanim periodima.


Vetar slab i umeren, zapadni i jugozapadni. Jutarnja temperatura oko 10 stepeni, najviša dnevna oko 14.

U toku noći se očekuje novo naoblačenje s kišom.

U subotu će biti osetno hladnije, ujutro i pre podne oblačno s kišom, na planinama sa snegom, posle podne i uveče prestanak padavina i postepeno razvedravanje.

U nedelju ujutro slab mraz, magla i niska oblačnost, u toku dana pretežno sunčano. Uveče na severu i zapadu postepeno naoblačenje, tokom noći ponegde sa kišom, a u kosavskom području pojačanje jugoistočnog vetra.

U ponedeljak će biti oblačno, ujutru i pre podne na severu i zapadu, a posle podne i uveče i u ostalim krajevima s kišom, na planinama sa snegom uz skretanje vetra na severozapadni.

Uveče i u toku noći, kao i u utorak, kiša će uz pad temperature i u nižim predelima zapadne, centralne i juzne Srbije preći u susnežicu i sneg, uz formiranje manjeg snežnog pokrivača, dok se na severu očekuje suvo vreme.


Od srede će biti uglavnom suvo, jutra hladna, ponegde sa slabim mrazem, dnevna temeperatura u postepenom porastu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading