Nema više vožnje po blatu: Asfaltiranje u završnoj fazi u Opštini Inđija

Autor: Republika

Vesti

28.11.2019

17:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istorijski projekat asfaltiranje svih neasfaltiranih ulica na teritoriji opštine Inđija se primakao kraju. Posebno su tim projektom dobila sela jer su ona u prethodnom periodu po tom pitanju bila veoma zapostavljena. Ovu aktivnost sprovodi lokalna samouprava opštine Inđija i JP "Inđija put".

RepublikaFoto: Opština Inđija

Na poslednjem sastanku Sistema 48 u Inđiji održanom polovinom novembra predsednik Opštine Inđija, Vladimir Gak, osvrnuo se na projekat asfaltiranja svih neasfaltiranih ulica koji je, kako je rekao, ušao u završnu fazu.

- Više sam nego zadovoljan realizacijom ovog istorijskog infrastrukturnog projekta. Ostalo je još da se asfaltira par ulica u Slankamenačkim Vinogradima i u Krčevinama - kaže Gak i dodaje:

- Naši građani imaju uslove dostojne čoveka u 21. veku i verujem da su zadovoljni. S obzirom na stanje koje smo imali prethodnih godina, sada je situacija drastično bolja. Ali ima i određenih zamerki, što je normalno. Uglavnom se zamerke odnose na širinu kolovoza, ali moram da kažem da je kolovoz išao koliko je mogao u datoj ulici – objasnio je Gak.

Foto: Opština Inđija

JP "Inđija put" i opština Inđija dobili su najviše pohvale od komisije ispred MUP-a Srbije što se tiče bezbednosti saobraćaja jer smo, zaista daleko iznad svih u Sremu.

- Veliki uspeh je učinjen i na bazi javne rasvete. Spremni smo da intervenišemo u svako doba ako je to potrebno, a sve u cilju podizanja kvaliteta života na celoj teritoriji inđijske opštine – rekao ej direktor "Inđija puta" Zoran Milićević i naglasio da i inđijska sela, kao i gradsko područje, dobili kvalitetniju horizontalnu i vertikalnu signalizaciju za šta su takođe stigle i pohvale od komisije MUP-a Srbije.

STAVOVI IZNETI U PODRŽANOM MEDIJSKOM PROJEKTU NUŽNO NE IZRAŽAVAJU STAVOVE OPŠTINE INĐIJA

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading