(FOTO) Tasovac postaje tata, mama 19 godina mlađa

Autor: I. ŽIGIĆ

Vesti

27.11.2019

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stižu rode kod Tasovca! Direktor Beogradske filharmonije, bivši ministar kulture Ivan Tasovac (53) očekuje dete sa 19 godina mlađom partnerkom Marijom Borotom. Marija radi u Ministarstvu spoljnih poslova, a beba bi trebalo da stigne za manje od mesec dana.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Ivan Tasovac

Prema saznanjima Srpskog telegrafa, par je u vezi već duže vreme, a Tasovac ne krije koliko je srećan uz novu partnerku.

- Redovno se mogu videti kako šetaju zajedno centrom prestonice, a Ivan ju je upoznao i sa najbližim saradnicima. Marija često dođe i na koncerte Filharmonije, a nekoliko puta su se zajedno pojavili i na drugim javnim događajima. Ivan je pažljiv prema njoj, a, naravno, uvek je predstavi kao svoju devojku kada je s nekim upoznaje - ispričao je sagovornik Srpskog telegrafa blizak bivšem ministru.

Izabranica bivšeg ministra kulture radi u Ministarstvu spoljnih poslova

Kako dodaje, svima koji ih vide jasno je koliko se vole.

- Ko god ih vidi, komentariše kako je odmah jasno da se radi o zaljubljenom paru, ljudima koji se vole. Zaista, oboje sijaju - rekao je naš sagovornik.

Tasovac je za Srpski telegraf kroz osmeh primio čestitke.

RepublikaFoto: facebook.com/Marija Borota
Marija Borota

- Ja stvarno nikada ne komentarišem privatan život, ali hvala vam na čestitkama - rekao nam je Tasovac.

Lepe vesti Tasovcu su stigle, reklo bi se, u pravom momentu, nakon teškog perioda, koji je nedavno, srećom, ostavio iza sebe. Naime, krajem prošle godine Tasovac je doživeo nezgodu tokom košarke, a odmah potom je saznao i da ima tumor na četvrtom pršljenu. Nakon operacije i strogog mirovanja izašao je kao pobednik.

Tasovac već ima sina, kojeg je ranije dobio sa nevenčanom suprugom, od koje se rastao.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading