Poziv na redovnu godišnju skupštinu Udruženja sudija i tužilaca Srbije i Udruženja sudijskih i tužilačkih pomoćnika Srbije

Autor:

Vesti

26.11.2019

14:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Udruženje sudija i tužilaca Srbije i Udruženje sudijskih i tužilačkih pomoćnika Srbije održaće svoju redovnu skupštinu 30. novembra na kojoj će biti urečene i zahvalnice za doprinos i unapređenju vladavine prava i pravosudnih profesija.

Foto: Public

Prilikom organizacije ovog događaja Udruženje sudija i tužilaca se oglasilo i zvaničnim pozivom koje prenosimo u celosti:

- Pozivamo Vas da prisustvujete svečanom delu Redovne godišnje skupštine Udruženja sudija i tužilaca Srbije i Udruženja sudijskih i tužilačkih pomoćnika Srbije kao i uručenju Zahvalnica za doprinos unapređenju vladavine prava i pravosudnih profesija.

Teme svečanog dela Redovne godišnje skupštine biće, između ostalog, navršenih deset godina od katastrofalnog reizbora sudija i tužilaca, izmene krivičnog zakonodavstva koje stupaju na snagu od 01.12.2019.godine, kao i druge teme od značaja za unapređenje vladavine prava u Republici Srbiji. 

Skupština će se održati 30.11.2019. godine u hotelu "M" , Beograd, Bulevar Oslobođenja 56a, u kongresnoj sali "Atrium", sa početkom u 12.30 časova. 

U svečanom delu sednice gostima će se obratiti:

- Predsednik Udruženja sudija i tužilaca Srbije Nenad Stefanović - Predsednik Udruženja sudijskih i tužilačkih pomoćnika Srbije Jelena Gajić - Predsednik Vrhovnog kasacionog suda Dragomir Milojević - Ministar pravde u Vladi Republike Srbije Nela Kuburović - Šef Misije OEBS ambasador Andrea Oricio - Zamenik Republičkog javnog tužioca Jasmina Kiurski - Direktor Pravosudne akademije Nenad Vujić - Zaštitnik građana Republike Srbije Zoran Pašalić - Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka od ličnosti Milan Marinović - Sekretar Advokatske komore u Beogradu Dragoslav Ljubičanović - Predsednik i osnivač fondacije „Tijana Jurić“ Igor Jurić - Predstavnik kompanije „Paragraf doo“ - Predsednik Udruženja tužilaca FBiH Šeila Heljić

Posle pozdravnih govora pristupiće se uručenju Zahvalnica za doprinos unapređenju vladavine prava i pravosudnih profesija i to:

- Predsedniku Vrhovnog kasacionog suda Dragomiru Milojeviću

- Ministru pravde u Vladi Republike Srbije Neli Kuburović

- Republičkom javnom tužiocu Zagorki Dolovac

- Zameniku predsednika Vrhovnog kasacionog suda Ljubici Milutinović - Predsedniku Višeg suda u Beogradu Aleksandru Stepanoviću

- Direktoru Pravosudne akademije Nenadu Vujiću - Šefu Misije OEBS u Srbiji ambasadoru Andrei Oriciju

- Direktoru projekta USAID “Vladavina prava” Marku Lasmanu

- Tužiocu za organizovani kriminal Mladenu Nenadiću

- Predsedniku Udruženja sudija prekršajnih sudova u RS Milanu Marinoviću

- Zaštitniku građana Republike Srbije Zoranu Pašaliću

- Predsedniku Advokatske komore Beograda Jugoslavu Tintoru

- Predsedniku i osnivaču fondacije "Tijana Jurić" Igoru Juriću

- Profesoru Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu Marku Stankoviću

- Kompaniji “Paragraf” doo - Predsedniku Privredne komore Srbije Marku Čadežu - stoji u zvaničnom pozivu Udruženja sudija i tužioca Srbije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading