Danas oblačno i suvo, do 13 stepeni

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

26.11.2019

07:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji će jutro biti maglovito uz nisku oblačnost, a tokom dana nas očekuje umereno do potpuno oblačno i suvo vreme, samo na istoku i jugoistoku ujutro i pre podne ponegde sa slabom kišom.

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ
Beograd

Posle podne i krajem dana smanjenje oblačnosti, osim u Timočkoj krajini gde će se čitavog dana zadržati oblačno vreme. Vetar slab, u košavskom području i na istoku umeren, istočni i jugoistočni. Jutarnja temperatura od 3 do 8, najviša dnevna od 8 do 13 stepeni.

Umereno oblačno, posle podne uz smanjenje oblačnosti biće sutra i u Beogradu. Vetar slab, istočni i jugoistočni. Jutarnja temperatura oko 7, najviša oko 13 stepeni.

U sredu umereno oblačno sa dužim sunčanim periodima i malo toplije, osim u Timočkoj krajini gde će se zadržati oblačno i hladno.

Uveče i tokom noći na severu i zapadu naoblačenje sa kišom. Zatim do kraja perioda pretežno oblačno, mestimično sa kišom. U četvrtak i petak još relativno toplo, a od subote temperatura u postepenom padu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading