Opština Stara Pazova pomaže preduzetništvo: Pomoć dobilo sto privrednika

Autor: Republika

Vesti

24.11.2019

15:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opština Stara Pazova je Javnim konkursom za podršku razvoju preduzetništva, mikro i malih pravnih lica opredelila pet miliona dinara podrške namenjenih isključivo za nabavku nove ili polovne opreme i mašina, specijalizovanih alata, repromaterijala i sirovina.

Foto: Pazovačka revija
Bespovratna sredstva dobilo 50 preduzetnika

U skupštinskoj sali Opštine Stara Pazova svečano su uručeni ugovori preduzetnicima koji su ispunili uslove konkursa. Ove godine bespovratna sredstva u iznosu od 50 hiljada dinara dobilo je 100 preduzetnika sa teritorije Opštine Stara Pazova kojima je ove godine ugovore uručila Marina Savić, pomoćnica predsednika opštine za ekonomski razvoj.

Foto: Pazovačka revija
Pomoćnica predsednika, Marina Savić uručuje ugovore privrednicima

Ciljevi ovog vida opštinske pomoći preduzetnicima su jačanje konkurentnosti, unapređenje tehnoloških procesa, proizvoda i usluga, povećanje vrednosti i obima prometa, smanjenje troškova finansiranja proizvodne opreme i repro materijala.

Foto: Pazovačka revija
Potpisivanje ugovora

STAVOVI IZNETI U PODRŽANOM MEDIJSKOM PROJEKTU NUŽNO NE IZRAŽAVAJU STAVOVE OPŠTINE STARA PAZOVA

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading