Održavanja javne rasvete u Inđiji: Zamenili 3.000 sijalica

Autor:

Vesti

18.11.2019

09:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od kako se vodi evidencija održavanja javne rasvete, odnosno zamene sijaličnih mesta, Javno preduzeće za upravljanje putevima i parkiralištima „Inđija put“ skoro tri puta je povećao aktivnost, odnosno, do današnjeg dana izvršeno preko 3.100 intervencija, što pokazuje da se usluga prema građanima značajno poboljšala.

RepublikaFoto: Opština Inđija
Zamena sijalica u Inđiji

Značaj zamene sijaličnih i reflektorskih mesta ogleda se pre svega u bezbednosti učesnika u saobraćaju, te je njihova zamena veoma važna, naročito u uslovima smanjene vidljivosti usled vremenskih uslova.

- Racionalnom organizacijom raspoloživih operativnih resursa postigli smo da u najkraćem mogućem roku zamenjujemo sijalična mesta u cilju pružanja što kvalitetnijih usluga građanima i učesnicima u saobraćaju - istakao je Zoran Milićević, direktor JP „Inđija put“, dodavši da je nabavka kamiona sa korpom značajno olakšao i ubrzao proces rada.

Na teritoriji opštine Inđija postoji oko 5.000 sijaličnih i oko 300 reflektorskih mesta koji su u nadležnosti ovog preduzeća.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove opštine Inđija

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading