Ružne slike ostaju u prošlosti: Azil za konje "Staro brdo" prikupio novac za arteški bunar!

Autor: Republika

Vesti

17.11.2019

16:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zahvaljujući dobrim ljudima i njihovim donacijama, sakupljen je sav novac neophodan azilu za konje "Staro brdo" iz Lapova koji je na taj način uspeo da pregrmi tešku situaciju.

Foto: ST/V. LUKIĆ
Foto: Ilustracija

Naime, azil za konje "Staro brdo" iz Lapova bio je u strašnoj situaciji, a kako bi izbegli zatvaranje mesta gde vode računa o brojnim životinjama, uputili su apel svim dobrim ljudima da pomognu koliko mogu kako bi zimu dočekali spremni u pogledu mehanizacije i obezbeđivanja vode koja je neophodna životinjama.

Bili su uporni u svojoj borbi, a sve je rezultiralo uspehom!

Na Fejsbuk stranici  Azil za konje "Staro Brdo" - Horse sanctuary "Old Hill"  zahvalili su se svima na pomoći, a poruku prenosimo u celosti:

"USPELI SMO!!!

Prikupljen je celokupan iznos za arteški bunar! Azil će preživeti! Zahvaljujući vama!  <3  <3  <3

Hvala svima koji ste celu situaciju shvatili ozbiljno kakva jeste i uključili se više nego ikada do sada.
Nikada se nije desilo da se toliko vas odazove i zaista uključi, čak 159 vas je poslalo pomoć putem računa u banci, PostNeta i PayPal-a, od 100 dinara pa naviše – zaista je svaka donacija značila mnogo. Dali ste nam vetar u leđa za sve borbe koje nas tek čekaju, jer najveću od svih smo prebrodili zajedno!

Ipak, cilj bi i dalje bio predaleko da nije bilo anonimnog donatora koji je preko JustGiving platforme na kojoj su akciju pokrenuli naši prijatelji iz Engleske, Serbia's Forgotten Paws, uplatio neverovatnih 7000 funti!

Bez svih vas sve ovo ne bi bilo moguće.  <3

Kada smo uspeli ovo, uspećemo sve!

Zahvaljujući vama ova slika odlazi u prošlost."

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading