Ostvarite neverovatne popuste u Lilly drogerijama na sve Nivea proizvode

Autor: Republika

Vesti

13.11.2019

11:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom zimskih dana, veoma je važno pružiti koži adekvatnu negu kako bi zadržala svoju elastičnost i sjaj. Zahvaljujući zajedničkoj akciji popusta, Lilly Drogerie i brend Nivea obradovali su sve potrošače koji će u periodu od 11. do 24. novembra imati priliku da ostvare do 35 odsto popusta na kupovinu Nivea proizvoda za negu cele porodice.

Foto: Promo foto

Događaju povodom početka akcije "Lilly & Nivea Vas vole i misle na Vas",  prisustvovala je naša poznata glumica Jana Milić Ilić, koja je sa svim prisutnim zvanicama nesebično podelila tajne negovanog i mladolikog izgleda. Takođe, ona je otkrila omiljene proizvode svoje porodice iz bogatog Nivea asortimana. Svi posetioci uživali su i u propratnom zabavnom programu, specijalno dizajniranom "Lilly zidu" sa poklonima, photo booth-u i drugim iznenađenjima.

Lilly Drogerie i ovog puta nastavile su sa podrškom društvenoj zajednici, te su zajedno sa brendom Nivea, deo pazara koji je prikupljen tog dana, donirale predškolskoj ustanovi "Bambi" u Kuli. Izdvojena novčana sredstva biće korišćena za poboljšanje uslova za boravak dece i nabavku svih neophodnih stvari za vrtić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading