Za onaj svet spremio apartman na dva sprata! Šumadinac sa 43 godine sagradio sebi U FULU grobnicu

Autor:

Vesti

11.11.2019

18:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Milošević iz sela Borač jedini je Šumadinac koji je sa 43 godine sam sebi na porodičnom groblju sagradio grobnicu i to na dva sprata!

RepublikaFoto: TV Prva/printskrin
Dejan Milošević

U sobi u prizemlju se nalaze frižider, televizor i dva kreveta, gde se Dejan i sad pomalo odmara

- U mom radnom veku, koji i dalje traje, od 365 dana u godini ja sam 300 ustao pre svanuća i radio dok se ne smrkne na njivi i u šumi. Mnogo sam napravio i stvorio, pa sam želeo sebi da sagradim i grobnicu da olakšam svojim potomcima - priča Dejan.

Međutim, njegova građevina više liči na apartman nego na grob. U prizemlju je soba, kao i svaka druga, u kojoj se nalaze dva kreveta, televizor i frižider, pa ako gledate samo sa unutrašnje strane, nikad ne biste posumnjali za šta je namenjena.

RepublikaFoto: TV Prva/printskrin

- Meni je to sve normalno i prirodno. Razgovarao sam sa monahinjama i one su mi rekle da moj postupak nije bogohuljenje. Svi ćemo jednog dana završiti i biće nam potrebno dva metra bez geometra, a ja sam želeo sebi za života da napravim nešto veće. U ovoj sobi se sad malo odmorim i prilegnem ako ima nekog posla na groblju, a gore u letnjikovcu se sastajemo nakon daća i na zadušnicama - rekao je za RINU ovaj Šumadinac.

RepublikaFoto: TV Prva/printskrin

Dejan je mislio na sve, pa je tako sebi napravio i spomenik, ali ne mermerni, već drveni, na kom stoji poruka: "Mene ne niko ne razume, da li neće, il' ne ume", piše na hrastovoj ploči.

- Za mermerni spomenik trebalo bi mi preko 1.000 evra, a ja sam za taj novac napravio sve ovo - kaže on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
MrKamenjarac

11.11.2019 21:40

Srbskoj gluposti prostakluku nigde kraja.....