Kraj produženog vikenda se bliži: Spremite se za gužve u saobraćaju!

Autor: Tanjug

Vesti

11.11.2019

11:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednji dan produženog vikenda sigurno će doneti još jedan talas pojačanog saobraćaja, nalik onom koji je obeležio subotu, ali sada u suprotnom smeru ka većim gradovima, poručuju iz AMSS.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Vozačuima savetuju da krenu nešto ranije, kako bi izbegli kasnije popodnevne i večernje gužve kao i uprkos trenutno povoljnim vremenskim uslovima voze oprezno i bez žurbe, a posebno sa prvim večernjim satima kada se očekuje i najgušći saobraćaj i kada magla može uticati na smanjenu vidljivost i dodatno otežavati vožnju.

Informacija iz Puteva Srbije je da na naplatnim stanicama nema zadržavanja, a isto je i, prema informacijama Uprave granične policije na putničkim terminalima.


Na teretnim terminalima, međutim, ima zadržavanja, pa tako teretna vozila na Batrovcima moraju da čekaju šest sati, na Kelebiji tri, na Horgošu dva i na prelazu Bačka Palanka sat vremena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading