Otplata duga za vodu u 12 rata

Autor: novosti.rs

Vesti

09.11.2019

07:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija", na osnovu zaključka Gradskog veća, sprovodi akciju reprograma duga, koji obuhvata glavnicu, kamate, troškove suda i izvršnog postupka, za sve korisnike usluga iz kategorije pojedinaca i preduzetnika.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL

Kako navode iz ovog komunalnog preduzeća, svim korisnicima koji reprogramiraju dug otpisuje se celokupna kamata u slučaju ispunjenja ugovora, pri čemu mogu da odaberu željeni model izmirenja neplaćenih računa.

Reprogram duga mogu potpisati korisnici koji duguju više od tri meseca, a za koje nije pokrenut postupak prinudne naplate, korisnici koji su utuženi kod nadležnih sudova i javnih izvršitelja, kojima su postupci u toku pred nadležnim sudovima, ali i po pravosnažnim presudama i rešenjima o izvršenju, kao i korisnici koji su u prethodnim godinama pristupali reprogramu duga, a nisu poštovali dinamiku otplate.

- Popust od 15 odsto ostvaruje se ukoliko se dug otplati odjednom - navode iz ovog komunalnog preduzeća. - Ukoliko se dug izmiri u tri mesečne rate, dobiće se popust od 12 odsto, dok je za plaćanje u šest rata predviđeno 10 odsto umanjenja. Ako se u roku od dvanaest meseci izmiri dug, ostvariće se popust od pet odsto.

Reprogram može da se potpiše od 18. novembra do 31. decembra, svakim radnim danom od 8.00 do 15.00, u prostorijama JKP BVK u Ulici kneza Miloša 27, na trećem spratu.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading