Poklanjamo magazin Penzioner: Dodatak na penzije obradovao decu i unuke

Autor:

Vesti

05.11.2019

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Našim čitateljima uz štampano izdanje Srpskog telegrafa poklanjamo dodatak Penzioner posvećen našim najstarijim sugrađanima.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Foto: Ilustracija

Istraživali smo kako su penzioneri potrošili 5.000 dinara dodatka koje su dobili u ponedeljak. Svi su se obradovali ovoj dodatnoj količini novca tako da su neki ovaj novac iskoristili za tekuće potrebe, dok su drugi poklonima obradovali svoje najmilije.

Biljana Vilmon (68) govori svoju životnu priču. Naša poznata javna ličnost koja je svoju karijeru posvetila promovisanju likovnih umetnosti, govorila je o najtežim trenucima iz svog bogatog života. Iako je imala veliki broj izazova, Biljana je naučila da strah nikako ne predstavlja kočnicu već osobu gura da ide napred.

Pročitajte i zanimljivu priču o Dušanki Petković koju komšije zovu "Hajdučica". Ova žena u sedmoj deceniji života vozi traktor i obrađuje veliko imanje. 

U našem dodatku saznajte i koja to zemlja ima najviše stogodišnjaka u populaciji, kao i koja je tajna dugog života.

Sve ove priče ali i još puno zanimljivih informacija možete pronaći u magazinu Penzioner koji poklanjamo uz štampano izdanje Srpskog telegrafa, kao i na portalu Republika.rsFoto: Srpski telegraf

Naslovna strana dodatka Penzioner za 6. novembar 2019. godine

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading