(VIDEO) Bjelogrlić napao Srpski telegraf, naš urednik mu žestoko odgovorio

Autor:

Vesti

05.11.2019

15:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Bjelogrlić, naš poznati glumac i reditelj, sazvao je konferenciju za medije kako bi sa advokatom napao Srpski telegraf zbog otkrića da je njegov sin Aleksej (19) pre nešto više od godinu udario motoristu M. V. (39) u Karađorđevoj ulici u centru Beograda!

RepublikaFoto: Republika
Dragan Bjelogrlić i urednik Srpskog telegrafa

Tom prilikom nesrećnom motoristi polomljena je leva noga, a Aleksej se udaljio sa mesta nesreće pre dolaska policije. Bjelogrlić je nesrećni slučaj pokušao da uvije u političku priču, tobože napad na njega, iako je vožnja bez vozačke dozvole i prolazak bez zaustavljanja na znak stop čist prekršaj, a sudar sa teškim telesnim povredama u takvim okolnostima krivično delo, ko god ga počinio.

Međutim, urednik u Srpskom telegrafu Dražen Ostojić mu je pred njegovim kolegama glumcima i mnoštvom novinara postavio konkretna pitanja, a umetnik je priznao sve što smo i napisali u dva teksta koja smo objavili u vikend-izdanju i u ponedeljak.

Na pitanje da li je znao da mu je kobne noći sin vozio bez vozačke dozvole, i to njegov automobil, da li mu je on to dozvolio ili ne, glumac je samo odgovorio: "Ne, nisam znao."

Što je još gore, na pitanje zašto njegov sin nije sačekao policiju, nego je otišao kući sa mesta nesreće pre dolaska patrole glumac je zamuckujući pokušao da opravda naslednika:

- Nije sačekao policiju? Kako mislite da sačeka policiju, šta da radi? Došao je kod mene i rekao šta je uradio! Zamislite vi da imate 18 godina...

Kako je tekao razgovor Bjelogrlića sa našim urednikom pogledajte u video-zapisima:

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
milica

05.11.2019 19:09

E Dragane,Dragane stidi se:((

Odgovori 5 11
Marko

06.11.2019 00:58

Zasto???