(VIDEO) Obavezno pogledajte! Milovanović o Bastaćevoj torturi nad kumom: Toga nema ni u najgorim mafijaškim filmovima

Autor: Republika

Vesti

02.11.2019

17:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor Srpskog Telegrafa Saša Milovanović gostovao je na televiziji Pink i komentarisao jednu od najaktuelnijih tema u Srbiji - brutalno fizičko iživljavanje predsednika beogradske opštine Stari grad i funkcionera Đilasove Stranke slobode i pravde Marka Bastaća nad svojim venčanim kumom Lazarom Lešnjakom.

RepublikaFoto: facebook.com/Novo jutro
Saša Milovanović

Milovanović je ocenio da Lešnjakovo svedočenje, sa toliko detalja, o čemu je Republika.rs već detaljno u više navrata pisala, nije moguće izmisliti.

- On priča u kontinuitetu, a ni najbolji glumac ne bi upamtio sve te detalje. Nadležne institucije, pre svega tužilaštvo će dokazati da li je to izvršio ili nije. Ali ako je izvršio, zaista je nečuveno da službeno lice to radi - rekao je Milovanović i dodao da se time bave kriminalni klanovi.

Milovanović je ocenio da je Bastaćeva organizovana kriminalna grupa dobila obrise mafije.

- Stavljanje kese na glavu nekome, mučenje devet sati, vezivanje, udaranje u stomak, u glavu, obaranje čoveka sa stolicom i držanje kao psa na podu. Toga nema skoro ni u nekim najgorim mafijaškim filmovima - rekao je Milovanović i nastavio:

 

 

- Imali su ideju da ih oralno zadovolji. Pazite, da li nečiji mozak može da shvati taj stepen bolesti, to ludilo u kom su oni bili. Ja ne znam da li su oni bili pod dejstvom nečega, s obzirom na to da Đilasov Bastać ima dobre veze sa kriminalnim klanovima. On ima čak i neke rodbinske veze sa nekim licima koja su ili osuđivana ili gonjena, a koja su povezana sa trgovinom narkotika - ukazao je Milovanović.

Milovanović je podsetio i da je Marko Bastać je na svoju listu stavio ženu i ostatak svoje bliže, i dalje  familije:

- Ovo društvo ne sme da dopusti da ove stvari prođu tek tako. Ovaj slučaj samo pokazuje da je to njihov model poslovanja. Đilasov Bastać je jako uplašen ovde, to se vidi, on je svestan šta je radio i da je uhvaćen - zaklučio je on i dodao da je priča o nameštanju poligrafa jedna smešna, tužna i žalosna odbrana. 

Advokat Pajović: Za sličnu stvar nisam čuo u svojoj praksi

Advokat Borivoje Pajovic gostujuci u Novom jutru Pink televizije rekao je da samo odbijanje Bastaća da se podvrgne poligrafu može da ukaže na to da u izjavama Lešnjaka ima istine, i baca sumnju na predsednika opštine Stari grad.

- Nikada za tako nešto nisam čuo u svojoj sudskoj praksi. Sve indicije ukazuju da je tačno. Teško bi neko izmislio ovakvu pricu, jer Lešnjak u izjavi i sebe optužuje. Pored toga, koliko sam čuo, Bastać je sam ovde odbio da se podvrgne poligrafu, i to indicira da je Lešnjak govorio istinu - objasnio je Pajović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Miško

03.11.2019 13:07

Ovo je strašno.