Hitno! Da li ste ga videli? Nestao mladić (24) u Smederevu: Otišao u banku i od tada mu se gubi svaki trag

Autor: informer.rs

Vesti

31.10.2019

10:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Časlav Živojinović (24) iz sela Vranovo kod Smedereva nestao je u utorak, 29. oktobra, oko 10 sati i 30 minuta, kada je kolima otišao od svoje kuće, i od tada se ne javlja. Nestanak je policiji prijavljen istog dana u popodnevnim časovima.

Foto: facebook.com/Chaki Znate
Časlav Živojinović

- Nestanak je prijavio njegov stariji brat, nakon čega su preduzete sve neophodne mere za ovakve slučajeve, raspisana je centralna objava za nestalim licem i o tome obaveštene sve policijske uprave na teritoriji Srbije. Za sada nema novih saznanja niti informacija da je negde pronađen – potvrđeno je u PU Smederevo.

Kako se nezvanično saznaje, Časlav je u utorak pre podne, bratu i ocu sa kojima živi, rekao da ide do grada u banku. Odvezao se u automobilu "ford fokus", ali se nije vratio kući, kada se porodica uznemirila i prijavila nestanak.

- Poslao mi je samo poruku u kojoj me moli da mu čuvam brata i oca, to je sve što mogu da kažem – navodi mladić koji se predstavio kao Miljan, čiji je kontakt podeljen uz sliku nestalog Časlava na društvenim mrežama, uz apel za pomoć i informaciju o tome gde se nalazi.

- Bilo je nekih dojava, da je viđen u Smederevu kod OŠ "Dimitrije Davidović", pa navodno u selu Mihajlovac, pa u Kovinu, ali se ispostavilo da nijedna od njih nije tačna. Prošlo je dva dana, a ne znamo ništa o njemu – navodi ovaj mladić.

Kako se saznajemo, Časlav živi sa ocem koji je bolestan i starijim bratom u Vranovu, a nakon razvoda, njegova majka odselila se u neko mesto u Banatu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading