(VIDEO) Otac otetog Petra zaplakao u emisiji: Ne dao Bog ovo nikome!

Autor: TV Prva

Vesti

29.10.2019

09:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goran Mitrović, otac malog Petra, koji je bio otet 24 sata, u emotivnoj ispovesti u emisiji uživo nije mogao da se suzdrži, nego je plakao i kroz suze pričao o paklu koji su prošli tokom otmice.

RepublikaFoto: printscreen/TVPRVA
Goran Mitrović se zaplakao

Prepričava da im je bilo sumnjivo kada im je sa telefona otetog sina stigla poruka sa tačkama i zarezima, jer on to u pisanju poruka nikada ne koristi.  Kaže prvo su mislili da je detetu ispao telefon, ali jedna stvar je promenila sve.

Kada se njegova žena čula sa Petrom, i kada su čuli reči "Ne stavljaj mi to na glavu", bilo im je jasno da je đavo odneo šalu. - U početku nisam shvatao da je to otmica. Mislio sam dečkić, neki sukob. Samo sam želeo da nađem dete. Zvao sam tu noć sve koje znam, molio, tražio pomoć, neki su došli i sami  - kazao je on.

On je otkrio da su otmičari uhapšeni ali da vođa nije hteo da prizna, niti da oda lokaciju na kojoj je dete bilo zatočeno. Goran Mitrović, otac malog Petra, koji je bio otet 24 sata, u emotivnoj ispovesti u emisiji uživo nije mogao da se suzdrži, nego je plakao i kroz suze pričao o paklu koji su prošli tokom otmice.

Prepričava da im je bilo sumnjivo kada im je sa telefona otetog sina stigla poruka sa tačkama i zarezima, jer on to u pisanju poruka nikada ne koristi.  Kaže prvo su mislili da je detetu ispao telefon, ali jedna stvar je promenila sve. Kada se njegova žena čula sa Petrom, i kada su čuli reči "Ne stavljaj mi to na glavu", bilo im je jasno da je đavo odneo šalu. - U početku nisam shvatao da je to otmica. Mislio sam dečkić, neki sukob. Samo sam želeo da nađem dete. Zvao sam tu noć sve koje znam, molio, tražio pomoć, neki su došli i sami  - kazao je on.

On je otkrio da su otmičari uhapšeni ali da vođa nije hteo da prizna, niti da oda lokaciju na kojoj je dete bilo zatočeno.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading