(VIDEO) Ponovo u zagrljaju svoje majke! Dirljiv susret Slavice sa decom uz suze i osmeh

Autor:

Vesti

29.10.2019

09:38 >> 12:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavica Burmazović, čiji je suprug oteo njenu decu i najpre odveo u Tursku, a potom u Iran, nakon četiri godine dočekala je da zagrli svoje najmilije.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Slavica Burmazović sa decom i Ivicom Dačićem

Slavica je nakon dirljivog susreta bila veoma radosna što je ponovo sa svojom decom. Ona nije želela da razgovora sa medijima jer je previše uzbuđenja, te je rekla da bi želela da ostane sama i da uživa u ovom trenutku. Samo je kratko dodala da "ne bi želela nijednoj majci da proživi sve ovo".

Burmazovićeva je bez svog sina i dve ćerke ostala kada ih je otac odveo u Tursku. Nakon prvostepene presude suda u Turskoj, on ih je potom odveo u Teheran, odakle su se danas vratili u organizaciji Ministarstva spoljnih poslova, nakon dogovora koji je izdejstvovao ministar Ivica Dačić sa svojim iranskim kolegom.

Slavica je jednom prilikom rekla "dok dišem boriću se da vratim svoju decu", i konačno je dočekala taj trenutak da ih zagrli, pomiluje i poljubi. Ova hrabra žena, koja je proživela veliku tugu, predstavljaće primer borbe i istrajnosti okupljanja porodice i onih koje volimo.

11.00 - Slavica Burmazović i Ivica Dačić nisu krili zadovoljstvo tokom susreta. Oboje su presrećni što se na kraju sve dobro završilo.

10.50 - Avion sa decom pristigao je na aerodrom u Beogradu i Slavica je konačno dočekala taj trenutak da vidi svoje najmilije. Ona ne krije svoje oduševljenje, kao i osmeh, koji ne silazi sa njenog lica.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ

Slavica se trenutno nalazi na aerodromu i sa nestrepljenjem očekuje avion koji bi trebalo da sleti na beogradski aerodrom u 10.40 časova.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading