(FOTO) Vulin uručio ključeve 22 stana pripadnicima vojske

Autor: Tanjug

Vesti

27.10.2019

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar odbrane Aleksandar Vulin i zamenik načelnika Generalštaba Vojske Srbije general-major Petar Cvetković uručili su danas, u Velikoj ratnoj sali starog Generalštaba, ključeve od 22 stana aktivnim i penzionisanim pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug/J. MAMULA

Nakon uručenja ključeva ministar Vulin je rekao da Vojska Srbije brine o svakom svom pripadniku i da je to što su danas 22 porodice rešile jedno od najvažnijih životnih pitanja, još jedna potvrda zašto je dobro i važno biti uz Vojsku Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug/J. MAMULA
Aleksandar Vulin delio ključeve pripadnicima Vojske Srbije

- Vrhovni komandant Vojske Srbije Aleksandar Vučić pokrenuo je veliki investicioni ciklus izgradnje stanova za sve pripadnike bezbednosnih službi, a Vojska Srbije se trudi da pripadnicima vojske i njihovim porodicama obezbedi i dodatne povoljnosti kako bi mogle sigurnije da žive. Svako ko veže svoju sudbinu za Vojsku Srbije mora da zna da sada ponovo postoji sistem koji će brinuti o njemu i njegovoj porodici - poručio je ministar Vulin.

RepublikaFoto: Tanjug/J. MAMULA

Za pripadnika 250. raketne brigade za protivvazduhoplovna dejstva majora Kazimira Ismailija i njegovu porodicu danas je važan dan. Za dodelu stana u Pančevu, u kojem će živeti sa suprugom i dvojicom sinova, major Ismaili ističe da je zahvalan Ministarstvu odbrane i Vojsci Srbije, jer je posle 24 godine službovanja u Vojsci Srbije rešio stambeno pitanje.

RepublikaFoto: Tanjug/J. MAMULA

Pripadnik Specijalne brigade zastavnik Rade Ristić ne krije sreću što je postao vlasnik stana u Pančevu, u gradu u kojem je na službi u Vojsci Srbije. Kako ističe, stan se nalazi u naselju "Tamiš kapija" i u njemu će živeti sa suprugom.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading