"Iz nje je govorio život, ne smrt!": Poznate ličnosti šokirane samoubistvom Dragane Tripić, evo šta su rekli o njoj!

Autor:

Vesti

25.10.2019

05:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata estradna novinarka Dragana Tripić (58) izvršila je samoubistvo u stanu u beogradskom naselju Mirijevo. Prema navodima iz policije, ali i Dragani bliskih osoba, okončala je život zbog depresije, u koju je upala zbog posla i kredita za stan koji nije mogla da isplati.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dragana Tripić

Mnoge javne ličnosti koje su poznavale Draganu još uvek su u šoku i ne mogu da veruju da je više nema.

Dragana Katić: Iz nje je govorio život, a ne smrt!

RepublikaFoto: instagram.com/dragana_katic
Dragana Katić

Dragana Katić, voduteljka emisije "Nika nije kasno", u suzama je jedva govorila i rekla da nema snage da kaže bilo šta smisleno pošto je pretrnula od šoka.

- Dragana je moja velika prijateljica. Nikada u životu nisam osetila ozbiljnu vrstu slabosti kod nje. Iz nje je govorio život, a ne smrt. Dragana i ja se poznajemo ceo život, ja ne verujem da je ovo istina.

Vesna Milanović: Ovo nije istina!

Vesna Milanović, poznata novinarka i voditeljka, ne može da poveruje da je njena prijateljica sebi presudila.

- Neću niti mogu da poverujem da je ovo istina. Ja ne znam šta drugo da kažem. Draganu sam poznavala bolje nego iko, nikada ne bih ni pomislila da će ovako nešto uraditi. Tuga velika

Dijana Đoković: Trebala je da kaže, pomogli bi joj!

RepublikaFoto: Youtube.com/RTS Da Možda Ne - Zvanični kanal
Dijana Đoković

Drhtavim glasom i sa velikom tugom majka Novaka Đokovića Dijana Đoković kaže da ju je vest o smrti novinarke neizmerno pogodila.

- Poslednjih godinu dana se nismo tako često čule, bile smo na nekoj prepisci poslednji put. Zaista nisam znala da je imala neki problem zbog kojeg bi učinila to što jeste. Žao mi što ako je imala probleme što ih nije podelila sa nekim jer sam sigurna da bi joj neko pomogao. Bila je uvek radosna i vesela, spremna za šalu. Bila je žena puna života. Nisam znala da je bilo šta mučilo, to se nije moglo primetiti na njoj, ali sada je kasno. Nikad se nije žalila. Bila je presrećna kada je postala baka, tada mi se pohvalila.

Raka Marić: Sedeli smo na Dorćolu pre sedam dana!

Radomir Raka Marić, poznati menadžer i vlasnik kompanije "Mjuzik star prodakšn" kaže da se sa Draganom poslednji put video prošle nedelje i da ništa nije ukazivalo na ovakvu tragediju.

- Jedno vreme sam živeo s njom i sve najbolje me vezuje za nju. Dragana je jako plemenita osoba i ne znam zbog čega se odlučila na ovako nešto. Baš smo se pre sedam dana Dragana, Aleksandra (Draganina ćerka) i ja našli u jednom kafiću na Dorćolu i ništa nije ukazivalo na ovakvu nesreću. Baš je bila nasmejana i pozitivna, kao i uvek. Ne znam šta bi vam više rekao, osim da mi je jako žao.

Luna: Jedina si se borila za mene!

RepublikaFoto: instagram.com/luna_djogani
Luna Đogani

Pobednica "Zadruge 2" je ostala u šoku kada je saznala da je Dragana izvršila samoubistvo, pa je priznala da joj je novinarka bila jedina podrška kada su joj svi okrenuli leđa.

- Kada su svi bili protiv, ti si se jedina borila za mene - napisala je Luna.

Anabela: U najtežim momentima bila si uz nas!

RepublikaFoto: ST/Dragan Kadić
Anabela Bukva

Emotivnim tekstom oprostila se i Anabela Bukva, koja je sa Draganom bila u prijateljskim odnosima.

- U najtežim momentima bila si anđeo. Putuj i odmori se, anđele, večna ti slava i hvala. Volim te - napisala je Anabela.

Dušica: Dala si nam temu za razmišljanje!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dušica Jakovljević

Voditeljka Pink TV Dušica Jakovljević rekla je da nam je Dragana dala temu za razmišljanje.

- Hvala ti za svaku reč podrške, za svaki kompliment, za svaki savet i osmeh! I ovim si nam dala temu za razmišljanje da li se iza naizgled jasnog stava "jakih "žena kriju krhke duše? Jedino je sigurno - potresla si nas i protresla, kao što si to radila svojim britkim perom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading