(VIDEO) POMOZIMO ALEKSANDRU DA PRONAĐE BICIKL: Lopov mrtav ladan prišao i odvezao dvotočkaš naočigled njegovih prijatelja

Autor:

Vesti

20.10.2019

07:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da danas više nije bezbedno ni biciklom doći na posao pokazuje slučaj mladića koji se javio našoj redakciji, a kome su naočigled njegovih prijatelja ukrali bicikl.

Foto: youtube/kradja

On je poslao snimak na kome se vidi lopov koji nonšalantno sa sve rancem na leđima prilazi njegovom biciklu i odvozi ga.

"Dakle, stigao sam na svoje radno mesto u 22.55 minuta i ostavio bicikl ispred ulaza recepcije u jednom voždovačkom hotelu. Pošto sam imao posla, a recepcija je na samo dva metara od bicikla, nisam primetio lopova koji hladnokrvno prilazi i uzima bicikl. Pitam se odakle toliko hrabrosti ovim ljudima da ovo urade jer su u trenutku krađe bili gosti inače moji prijatelji koji znaju da je to moj bicikl na samo dva metara od njega.

Nažalost niko ga nije primetio".

Ako prepoznate lopova, javite našoj redakciji na redakcija@telegraf.rs ili policiji.

Isto tako, obratite pažnju gde ostavljate svoj dvotočkaš jer sudeći po ovome što se desilo, vaše prevozno sredstvo nije bezbedno gotovo ni pred vašim očima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading