Lilly Drogerie i Max Factor obradovali svoje verne potrošače poklonima i popustima

Autor: Republika

Vesti

16.10.2019

08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompanija Lilly Drogerie i brend Max Factor pokrenuli su akciju "Lilly & Max Factor Vas vole i misle na Vas" u trajanju od 14. do 27. oktobra. Za vreme akcije, svi potrošači imaće priliku da ostvare i do 40 odsto popusta na sve proizvode iz Max Factor asortimana.

RepublikaFoto: Promo foto

Početak akcije svečano je obeležen u Lilly drogeriji u TC Zira, u prisustvu brojnih zvanica i poznatih ličnosti. Posebno oduševljenje izazvala je gošća, popularno TV lice Dragana Kosjerina, poznata po svojoj prirodnoj lepoti i atraktivnosti. Ona je sa prisutnim damama podelila svoje trikove za negovan izgled i otkrila koji Max Factor proizvodi čine njen omiljeni make up. Svi posetioci uživali su i u propratnom zabavnom programu, specijalno dizajniranom "Lilly zidu" sa poklonima, photo booth-u i drugim iznenađenjima.

RepublikaFoto: Promo foto

Deo pazara koji je ostvaren na dan početka akcije, kompanije Lilly Drogerie donirala je predškolskoj ustanovi "Dragoljub Udicki" u Kikindi, a novčana sredstva biće uložena u poboljšanje rada ove ustanove.

RepublikaFoto: Promo foto

Lilly Drogerie će i u narednom periodu nastaviti da nagrađuju svoje verne potrošače i uz podršku svojih dugogodišnjih partnera pomaže onima kojima je to najpotrebnije.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading