Šef brutalno maltretirao na radnicu, žena završila u suzama: Horor scena u poznatoj prodavnici sportske opreme

Autor: Republika

Vesti

13.10.2019

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čitateljka portala Republika prisustovala je sceni brutalnog mobinga u poznatoj prodavnici sportske opreme u Beogradu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Kako je navela u dopisu koji je prosledila našoj redakciji, ona se odlučila da alarmira medije nadajući se da će "bar neko" reagovati na ovaj slučaj maltretiranja i nadajući se da će tako moći da se "stane na put onima kojima misle da ako imaju pare imaju sve na ovom svetu."

- Stariji čovek, ne bih rekla gospodin, ponašao se jako navalentno i napadno, čak neprijatno, nudeći robu koju je jako zeleo da proda. I to ne samo meni već i ostalim sugrađanima koji su se zatekli u to vreme u lokalu - objašnjava naša čitateljka na početku dopisa.

Kako ističe, kada je rekla da samo razgleda, pitao ju je da li su vam "ovi rekli za akciju koju imamo".

- Bilo mi je čudno da za svoje kolege kaže "ovi". Nastvaljam da razgledam, i primetim neko komešanje. Tada vidim istog gospodina kako sa devojkom razgovara veoma neprimereno i ružno, povišenim tonom - navodi naša čitataljka i dadaje:

 

 

- Devojka je, kasnije shvatam, zaposlena tu, a on je kao neki šef koji je prekorava zbog nečeg što kao nije uradila. Ona je išla za njim, on je mlatio nekim stvarima sa vešalice, i bilo mi je više nego jasno da se odigrava mobing - precizira čitateljka Republike.

Ona na kraju dopisa konstatuje da šta god da je ili nije uradila radnica, "sramotno je da se na samom kraju 2019. godine ovakve stvari događaju".

- Nakon šetanja odlaze u neki službeni prolaz, i dalje se čuje gaalama i prekoravanje. U prolazu od jedne radnice istog objekta čujem da je čovek ne iz obezbeđenja kako sam mislila, već je vlasnik firme - konstatuje se u dopisu.

Ona je navela i kako se sve završilo.

- Napuštam lokal nekoliko minuta kasnije, i vidim devojku kojoj se ranije obraćao, prebledelu, kako briše lice ispred ogledala... E, to me je navelo da se obratim institucijama i zamolim u ime građana da neko reaguje - zaključuje ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading