Menadžment Mozzarta posadio 10 stabala na Ušću

Autor:

Vesti

11.10.2019

15:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžment kompanije Mozzart, u saradnji sa Zelenilom Beograd, zasadio je u Parku prijateljstva na Ušću deset sadnica visokih lišćara, kao svojevrsnu donaciju Beograđanima, čime je ta kompanija proširila polje svog društveno odgovornog delovanja.

Foto: Promo foto

Odgovoran odnos prema zajednici i životnoj sredini važan je deo poslovanja kompanije Mozzart.

- Kao regionalni lider u oblasti igara na sreću, naša kompanija je za sve ove godine poslovanja uspela da se isprofiliše i postane prepoznata u javnosti kao jedan od najvećih donatora u zemlji. Pored toga, trudimo se i da kao kolektiv damo svoj doprinos zajednici u kojoj živimo i poslujemo. Tako smo i odlučili da naša prva akcija sadnje drveća bude organizovana upravo u Beogradu, u Parku prijateljstva, a povodom održavanja trke Mozzart Happy run jer, pored toga što želimo da doprinesemo nastojanjima da se očuva i poveća zeleni fond u gradu, želimo da ukažemo i na značaj bavljenja sportom - istakao je direktor Sektora korporativnih komunikacija u Mozzartu Borjan Popović.

Foto: Promo foto

U Mozzartu ističu i da ovakvim akcijama žele da doprinesu zajednici ali i da inspirišu svoje igrače da zajedno sa njima stvaraju zdravije okruženje. U Parku prijateljstva oni su posadili pet sadnica Gorskog javora i pet Crvenolisnih šljiva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading