BEŽI, KIŠO, S PROZORA! Od danas ponovo sunčano, a temperature pravo iznenađenje!

Autor: Republika

Vesti

11.10.2019

06:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon kišnog četvrtka, danas se očekuje razvedravanje koje će pratiti i osetan porast dnevnih temperatura. Jutra će biti sveža.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAJINČANIĆ
Foto: Ilustracija

Danas će u Srbiji, prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, biti pretežno sunčano. Minimalna temperatura od 6 stepeni na severu do 10 na jugu, a maksimalna dnevna od 16 do 20 stepeni.

U Beogradu sunčano i toplije. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar. Minimalna temperatura 9, maksimalna dnevna 19 stepeni.

U Srbiji narednih dana sunčano i veoma toplo za ovo doba godine, dok će jutra biti vedra i sveža, u dolinama i kotlinama sa maglom. Maksimalne temperature kretaće se i do 27 stepeni!

Foto: printscreen/hidmet.gov.rs

Maksimalna temperatura u subotu od 20 do 25 stepeni, a u nedelju i u prvoj polovini sledeće sedmice od 22 do 28.

U sredu povećanje oblačnosti, a krajem dana ponegde na severu i zapadu Srbije sa kišom.

U Beogradu narednih dana sunčano i veoma toplo za ovo doba godine. Maksimalna temperatura tokom vikenda od 23 do 25 stepeni, a u prvoj polovini sledeće sedmice od 25 do 27. U sredu povećanje oblačnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading