Doktor me je šamarao kad sam ga pitala gde mi je beba! Jeziva rekonstrukcija krađe bebe

Autor: Kurir, Republika

Vesti

10.10.2019

18:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dušica Lazić iz Kruševca gledala je kako joj kradu bebu iz porodilišta u ovom gradu 23. aprila pre 32 godine, otkriva ekskluzivno za medije Radiša Pavlović, predsednik Vladine komisije za nestale bebe.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Pavlović je uradio rekonstrukciju krađe beba ispred kruševačke bolnice. Dušica Lazić, žena kojoj je ukradena beba i jedini svedok ovog gnusnog čina, na snimku Radiše Pavlovića objašnjava kako je došlo do krađe beba.

Kako je ispričala, ne sluteći šta će se desiti ujutru, sa prozora porodilišta ugledala je žuti mercedes nemačkih tablica u koji je doktorka (ime poznato redakciji) u 1.30 tokom noći, unela bebu i stavila na zadnje sedište.

- Žena je ušla u auto a doktorka joj je zavijenu bebu stavila u korpu a potom su se rukovale. Doktorka se potom okrenula ka čoveku koji je bio proćelav i imao je brkove, s kojim se izljubila, a on joj je rekao: "Ovo vam nikada nećemo moći da vam zaboravimo!" Ujutru kada mi nisu donelu moju bebu, sestra mi je rekla da će doći doktor da me obavesti šta je s mojom bebom - rekla je Dušica.

RepublikaFoto: Tanjug/O. TOSKIĆ
Radiša Pavlović

Ona kaže da je ubrzo došao i doktor i obavestio je da joj je dete preminulo. Kada je Dušica rekla da mu ne veruje, doktor je počeo da je šamara, a potom su je vezali za krevet.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading