IDEA Organic prodavnice proslavljaju drugi rođendan

Autor:

Vesti

10.10.2019

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre dve godine, Beograd je postao bogatiji za tri IDEA Organic prodavnice koje su sugrađanima olakšale nabavku organik proizvoda, bezglutenske, makrobiotičke, dijetetske i posne hrane. To nisu „samoˮ prodavnice u kojima se kupuju zdravi proizvodi, već su potrošači navikli da tu uvek mogu saznati nešto novo i korisno o proizvodima koji se nalaze u ponudi. U IDEA Organic radnjama, osim bogate ponude, potrošačima su na raspolaganju i besplatni saveti nutricionista, koji su od velikog značaja za sve koji vode računa o ishrani.

Foto: Promo foto

- Zahvaljujući našim savetima mnogi su u svoju ishranu uvrstili zdrave proizvode i počeli pravilnije da se hrane. Drago nam je što su nas prepoznali svi oni koji žele da se hrane zdravo i kojima smo postali asocijacija za zdrav način ishrane, što nam je i bio jedan od ciljeva na početku - rekla je Marija Dželetović, nutricionista-dijetetičar i menadžer IDEA Organic prodavnice u Svetogorskoj 22.

IDEA Organic prodavnice su tokom ove dve godine konstantno proširivale asortiman organskih i zdravih proizvoda, i to u skladu sa sugestijama svojih kupaca.

Foto: Promo foto

- Želje i potrebe potrošača su na prvom mestu, i u skladu sa njima smo menjali asortiman. Sve veći broj kupaca dokaz je da je iza nas uspešna godina, na šta smo jako ponosni, s obzirom na to da smo prvi na tržištu krenuli sa ovakvim konceptom prodavnica organske hrane - rekla je Milica Nikitović, nutricionista-dijetetičar i menadžer IDEA Organic prodavnice u Patrijarha Varnave 24.

Povodom drugog rođendana IDEA Organic prodavnice su pripremile specijalan katalog, prepun interesantnih priča o proizvodima, zanimljivim receptima i super cenama

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading