Gola nasred mosta vršila magijski ritual! Jezivi urlici orili se selom

Autor: JuGmedia

Vesti

05.10.2019

20:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpuno naga žena umotana samo u ćebe vršila je noćas magijski obred u centru Vinarca nadomak Leskovca, nasred mosta u ovom selu, a kada su meštani koji su tuda prolazili počeli da zastajkuju i da je posmatraju, ona je skinula ćebe sa sebe i kao od od majke rođena pobegla prema reci Jablanici, tvrde očevici.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Mladić koji je tuda prolazio automobilom vraćajući se iz grada oko ponoći, uslikao je bačeno ćebe i zapaljene sveće, ostavljene pored puta usred prekinutog rituala.

Ceo ritual posmatrale su i budne komšije iz okolnih kuća i tvrde za medije, da su ih probudili urlici usred noći koji su dopirali sa mosta.

- Ne verujem da je u pitanju neka sekta. Više je ličilo na magijski ritual. Nije mi bilo svejedno, jako sam se uplašio. Ne mogu da verujem čime se sve ljudi bave u 21. veku - komentariše mladi Vinarčanin koji je uslikao ove fotografije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading