Ujutru magla prekriva Srbiju, A ONDA PRŽENJE

Autor: Republika

Vesti

18.09.2017

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji očekujte pretežno sunčano vreme, do 30 stepeni.

RepublikaFoto: pixabay.com
Skinite džempere i navucite šešire!

U Srbiji će biti pretežno sunčano, samo će ujutro po kotlinama biti maglovito.

Vetar slab do umeren, severni i severoistocni, na istoku severozapadni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Jutarnja temperatura će biti od 10 do 17 C, najviša dnevna od 23 C na severozapadu do 30 stepeni na istoku i jugoistoku.

U Beorgadu će biti pretežno sunčano, uz slab do umeren severoistočni vetar. Jutarnja temperatura oko 14 C, najviša dnevna oko 24 stepena.

Prema prognozi vremena za sedam dana, u utorak će na severu i zapadu biti umereno do potpuno oblačno i malo svežije, od sredine dana mestimično sa kišom ili kratkotrajnim pljuskovima, uz ređu pojavu grmljavine. U ostalim krajevima biće pretežno sunčano i toplo. U sredu i četvrtak se očekuje pretežno oblačno i hladno, mestimično s kišom.

U petak prestanak padavina i postepeno razvedravanje uz manji porast temperature. U subotu pretežno sunčano i toplije. U nedelju na severu i zapadu, a u ponedeljak i u ostalim krajevima pretežno oblačno, mestimično sa kišom i pljuskovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading