Za stanare Voždovih kapija leto još uvek traje

Autor:

Vesti

25.09.2019

10:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dolazak jeseni uglavnom najavljuje pojačan obim obaveza, povratak u školske klupe i brz tempo života nakon godišnjih odmora. Izraelski investitor Shikun & Binui Group potrudio se da vraćanje u svakodnevne tokove učini što prijatnijim za stanare Voždovih kapija i produži leto organizujući "Sladoledan" u parku ovog stambenog kompleksa.

Foto: Promo foto

Komšije i njihovi mališani imali su priliku da se druže sa popularnim mladim glumcem Urošem Jovčićem, uživaju u zanimljivim ukusima omiljene ledene poslastice i raznim zabavnim aktivacijama.  

Voždove kapije na ovaj način nastavljaju tradiciju negovanja komšijskih odnosa koji sve više dobijaju na značaju kako ovaj mali grad raste. Do sada je u prvom kondominijumu na Voždovcu svoj dom pronašlo 250 porodica, a investitor će se i budućnosti truditi da im pomogne da se bolje upoznaju i žive u što harmoničnijem okruženju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading