REKORDAN ODZIV NA PREVENTIVNE PREGLEDE! Više od 25.000 građana posetilo neku od zdravstvenih ustanova širom Srbije!

Autor: Republika

Vesti

22.09.2019

15:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Petnaestog dana akcije besplatnih preventivnih pregleda, koja je danas bila organizovana u najvećem do sada broju zdravstvenih ustanova, u 216 zdravstvenih ustanova širom zemlje, zabeleženo je izuzetno veliko interesovanje i rekordan odziv građana- preglede je obavilo 25570 građana.

RepublikaFoto: Tanjug/Dimitrije Goll
Foto: Ilustracija

Ministarstvo zdravlja ovim putem zahvaljuje svim zdravstvenim radnicima  zdravstvenih ustanova širom zemlje na uloženom trudu i posvećenosti, a građanima na podršci i strpljenju.

Građani su danas, u periodu od 8 do 16 časova, bili u prilici da, bez zdravstvene kartice i bez zakazivanja, obave ultrazvučni pregled stomaka, ORL i kardiološki pregled, I izvrše kontrolu šećera u krvi i tumor markera.

Veliko interesovanje građana za ovu akciju Ministarstva zdravlja u okviru koje je do sada pregledano više od 325.000 hiljada građana, najbolja je potvrda unapređenja javne svesti o značaju prevencije kao osnove očuvanja zdravlja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading