Nestao Novosađanin, već dve nedelje porodica nema ni traga

Autor: novosti.rs

Vesti

17.09.2019

11:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novosađanin Dragomir Skendžić (31), koji je 4. avgusta otputovao u Tursku, nestao je, a porodica se sa njim poslednji put čula 31. avgusta. Od tada ne mogu da stupe u kontakt sa njim, niti im se on javljao.

Foto: facebook.com
Dragomir Skendžić

Zabrinuta sestra, kaže da je njegov broj mobilnog telefona danima bio nedostupan, ali od ponedeljka uveče je ponovo dostupan, ali ne odgovara na pozive.

- Sve smo angažovali, obavestili smo konzulat i amasadu u Turskoj, a njegov nestanak smo prijavili i Ministarstvu spoljnih poslova – kaže Skendžićeva sestra, dodajući da im je rečeno da će angažovati i tamošnju policiju. - Svi ga zovemo, ali se nikome ne javlja, ne znamo šta da mislimo. Brine me što se ni meni ne javlja, jer smo vrlo bliski.

Skendžić je, prema rečima njegove sestre, u Tursku otputovao 4. avgusta i to turistički, ali je imao želju da tamo i ostane. Najpre je bio u Istanbulu, a onda je nameravao da odatle ode u Antaliju. Poslednjeg dana avgusta su razgovarali preko telefona i on joj je saopštio da hože da kupi autobusku kartu za Antaliju. Od tada porodica nema nikakvu informaciju o njemu.

Dragomir je visok 186 centimetara, mršav, crne kose i ima zelene oči. Sa sobom je poneo dva kofera, teget i crvene boje. Njegova sestra u ime porodice moli da ako neko ima bilo kakvu informaciju da ih obavesti na brojeve telefona +381613063744, +381603533818.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading