CarGo nastavlja investicioni ciklus: Kupljeno 50 Renoa, upošljeno još 100 ljudi

Autor: Republika

Vesti

13.09.2019

09:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon Toyota i Folcvagena, CarGo uveo i Reno u svoju flotu

Foto: Dušan Leonovski

Nakon širenja flote vozila sa 50 novih Folcvagena i nedavnog otvaranja CarGo servisa u Francuskoj, CarGo je danas nastavio sa realizacijom investicionog ciklusa nabavkom 50 francuskih automobila – Renoa, čime je posao dobilo više od 100 ljudi.

Aleksandar Vučić, predsednik Udruženja građana „CarGo“ predstavio je nove automobile koji su od danas dostupni za sve članove tog Udruženja i naveo da je flota proširena sa 20 Reno talismana i 30 Reno megana.

- Nakon posete francuskog predsednika Makrona, a posebno sada nakon otpočinjanja CarGo servisa u Francuskoj,  sledeći logičan korak u saradnji je nabavka automobila francuskih proizvođača. U tome smo danas uspeli - istakao je Vučić.

Prema njegovim rečima, državna saradnja je predstavila zamajac, međutim osnov leži u privatnoj inicijativi sa obe strane – koja dovodi do zapošljavanja i privrednog rasta.

RepublikaFoto: Dušan Leonovski

- CarGo je ambasador Srbije, njeno novo lice – inovativnosti, saradnje i pouzdanosti. Nabavkom ovih automobila učvršćujemo naše partnerstvo sa Francuskom. Tamo gde su počele velike investicije poput Mišlena, mi otvaramo nova poglavlja privredne saradnje - istakao je Vučić.

On je zahvalio i Francuskoj privrednoj komori na podršci koju je pružila kada se CarGo našao na Forbsovoj listi, ali i na podršci koju pružaju od samih početaka razvoja CarGo-a.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zlaja

13.09.2019 10:22

Jos da postuju zakon i bice super.rade u sivoj ekonomiji ne placaju nikome nista a razbim politicarima koji ih cuvaju pune dzepove