Devojčice u Srbiji poludele za njom! Elza je uzor deci, a sada je otkriveno da li će na kraju crtanog priznati da je GEJ!

Autor: Republika

Vesti

07.09.2019

18:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od kako je "Zaleđeno kraljevstvo" dospelo na bioskopsko platno 2013. godine fanovi animiranog filma se pitaju da li će kraljica Arendejla upoznati nekog princa, a ove godine se raširila i teorija da će Elza na kraju biti naklonjena istom polu što je šokiralo roditelje mnogobrojnih devojčica u Srbiji kojima je ova junakinja za kratko vreme postala uzor i pronašla mesto na njihovim rančevima, majicama i pernicama. Sada je konačno otkriveno da li će Elza na kraju sage o zaleđenom kraljevstvu priznati da je GEJ!

RepublikaFoto: printscreen/FilmSelect Trailer
Foto: Ilustracija

Odnedavno, od kako je objavljeno da u bioskope uskoro stiže nastavak hit animiranog filma, počela su govorkanja da će Elsa umesto princa možda sresti i neku princezu, ali su sad sva govorkanja stala!

Razlog za to je izjava scenariste da Elsi ne treba niko.

RepublikaFoto: printscreen/Hermunaa Moon
Foto: Ilustracija

- Baš kao u prvom filmu, Elsa nije definisana romantičnim osećanjima", rekla je scenaristkina Kristen Anderson Lopez. "Ima toliko crtaća koji junakinju posmatraju kroz emotivnu priču, definišu je kroz odnos sa partnerom, a to nije priča koju mi želimo da ispričamo. Ono što smo mi želeli je da pokažemo je kako, s ovim moćima, rasti kao individua, menjati se i naći svoje mesto u svetu i možda odgovoriti na pitanja na koja niko nije - rekla je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading