ODŽACI U PILOT PROJEKTU MINISTARSTVA PROSVETE: Opština nastavlja da pomaže rad svih škola

Autor:

Vesti

03.09.2019

13:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dve osnovne škole iz opštine Odžaci - OŠ "Ratko Pavlović Ćićko" iz Ratkova i OŠ "Miroslav Antić" iz Odžaka uključene su u pilot projekat Ministarstva prosvete "Obogaćeni jednosmenski rad celodnevne nastave".

Foto: google.com/maps
OŠ "Ratko Pavlović Ćićko"

Projekat predviđa čak 50 raznih aktivnosti  sa kojima će učenici od 1. do 8. razreda moći da se bave nakon časova, ako to žele.

Neposredno pred početak nove školske godine o ovom projektu su, pored ostalih tema - pripremljenost ustanova za novu školsku godinu i organizacija bezbednosti učenika u školama - razgovarali direktori osnovnih i srednjih škola na sastanku održanom u prostorijama Opštinskog veća, kome je prisustvovala i predsednica Opštine Latinka Vasiljković. Ona je najavila da će i ove godine lokalna samouprava učiniti sve kako bi pomogla rad škola kojih u opštini ima 12, deset osnovnih i dve srednje koje pohađa više od 2.600 učenika.  

Inače, u Odžacima je ove godine u prvi razred osnovne škole krenuo 251 učenik.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove opštine Odžaci

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading